sâmbătă, 22 martie 2014

Credit pentru casa

Ai ajuns aici pentru că eşti Pro activ şi te-ai decis să iei o casă cu credit, varianta cu economisirea până când stârngi suma pentru cash evident e pre lentă pentru tine sau poate imposibilă. Rata în sine fiind o sumă pe care o pui forţat deoparte pentru achiziţionare.
Acum să vedem ce variante ai.
1.Noroc chior şi împrumut de la cunoscuţi pentru suma necesară, avantaj e fără dobândă, dezavantaj, e greu de crezut că o să îţi împumute cineva fie şi 1000 de lei pentru 30 de ani.
2. Crediul la bancă şi aici ai mai multe opţiuni:
-credit imobiliar
-credit pentru imobile din executări
- banca pentru locuinţe.
Fiecare dintre ele va beneficia de o postare distinctă în care să fie analizată. Ce trebuie să ai în vedere este că pentru orice variantă de creditare trebuie să faci dovada unui cuantim considerabil de venit şi că e posibil să ai nevoie de un codebitor, aşa că încearcă să găseşti unul din timp.
De asemenea e util în toate cazurile să ai deja o parte cât mai mare din preţ. Ştiu misiune imposibilă, eu îmi fac numai datoria să anunţ.

În rest nu ai nevoie decât de picioare puternice şi nervi sănătoşi, în aproximativ 5 luni de când te-ai apucat de treabă s-ar putea să fredonezi „Am o căsuţă mică” şi ditamai rata la ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu